TO Podgorica obezbijedila besplatan prevoz do Kolašina u subotu, u nedjelju Festival folklora u Podgorici

"Odlučili smo da našim sugrađanima omogućimo besplatan prevoz do Ski centra 'Kolašin 1600', u subotu 25. maja. Svi zainteresovani mogu se prijaviti pozivom na broj 020 667 535", kazala je u "Bojama jutra" na TV Vijesti Nina Pajović iz TO Podgorica

6133 pregleda 1 komentar(a)
Pajović, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Pajović, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Turistička organizacija Podgorice obezbijedila je besplatan prevoz do Kolašina u subotu, a Festival folklora biće održan u nedjelju na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

"Odlučili smo da našim sugrađanima omogućimo besplatan prevoz do Ski centra 'Kolašin 1600', u subotu 25. maja. Svi zainteresovani mogu se prijaviti pozivom na broj 020 667 535. Besplatan je prevoz i pored toga biće u ponudi i promotivne cijene za panoramsku vožnju žičarom i druge njihove aktivnosti, tako da vjerujemo da će svi iskoristiti tu priliku", kazala je u "Bojama jutra" na TV Vijesti Nina Pajović iz TO Podgorica.

Polazak je u osam časova ispred hotela Podgorica, a povratak u 16 časova.

Festival folklora, manifestacija "Svi plešemo, srce igrom darujemo", počinje u nedjelju u 18 sati.

"Predstaviće se 13 folklornih ansambala sa šire teritorije Podgorice, preko 500 folkloraša svih uzrasta. Njihovom velikom koncertu na trgu prethodi i defile koji će predvoditi Vojni orkestar gardijske čete Vojske Crne Gore", dodala je.

Bonus video: