Kako se u Budvi dočekuje sezona: Ulice raskopane, vlasti ni na vidiku...

U Turističkoj organizaciji tvrde da građani i turisti ne trpe zbog toga što još nije formirana nova vlast

25668 pregleda 100 reakcija 28 komentar(a)
Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti
Foto: Printscreen/YouTube/TV Vijesti

Čekanje na novu vlast koje nema na vidiku, ni 20 dana nakon izbora, i čekanje na završetak glavnih ulica – tako je u prijestonici turizma na samom početku špica turističke sezone...

Radovi su počeli u februaru, a da budu završeni do danas, odnosno mjesec prije roka, kako su se nadali u Sekretarijatu za investicije, nije se uspjelo. U toj opštinskoj službi nijesu danas bili dostupni, a koliko će se još ovdje raditi interesovali su se u budvanskoj Turističkoj organizaciji (TO).

"Dobili smo informacije iz Sekretarijata za investicije da radovi teku planiranom dinamikom uprskos nekim nepredviđenim na dnevnom nivou ometanjima, a da će isti biti završeni sredinom jula mjeseca i neće biti produžetka radova, odnosno probijanja tog termina, tako da očekujemo da će od 15. jula naša destinacija zaista izgledati predivno", kazala je Ljubica Pribilović iz TO Budva.

To čekaju i ugostitelji, mada su, kažu, na građevinske radove navikli.

Optimistične su najave i za nastavak sezone. Ugostitelji, pak, kad prevaziđu početne probleme nedostataka radne snage, ističu ostale, uslovljene između ostalog i nefunkcionalnom vlašću.

U Turističkoj organizaciji tvrde da građani i turisti ne trpe zbog toga što još nije formirana nova vlast.

Kranove i kamione na glavnim ulicama primjećivaće još mjesec...

Bonus video: