Sara Džesika Parker i Denis Kvejd u romantičnoj komediji

Da li će nova ljubav i posjeta otkačenog usvojenog brata uspjeti da promjene život očajnog profesora?
685 pregleda 0 komentar(a)
Film "Pametni ljudi", Foto: TV Vijesti
Film "Pametni ljudi", Foto: TV Vijesti

Film “Pametni ljudi” je nasmijao publiku, a pritom ostavio veoma pozitivan i poučan utisak. Ova romantična komedija prati priču profesora engleskog jezika na Univerzitetu “Karnegi Melon”, Lorensa Vederholda, koji očajnički pokušava da se izbori sa svojim porodičnim, ljubavnim, pa i poslovnim problemima.

Lorens je udovac, a takođe ravnodušan i očajan otac ćerke Venese i sina Džejmsa. Njegova nezainteresovanost i nemotivisanost za život se odražava na odnose sa njegovom djecom, a naročito sa Venesom koja je pametna, tvrdoglava i usamljena tinejdžerka bez prijatelja. Kao i sa porodicom, Lorens ni sa svojim studentima ne uspijeva da ostvari dobru komunikaciju, a njegov život pravi je pakao. Da stvari budu još gore, njegov usvojeni i pomalo luckasti brat mu iznenada dolazi u dužu posjetu.

Nakon pada sa ograde, Lorens u hitnoj srijeće ljekarku, Džanet Hartigen, njegovu bivšu studentkinju. Poziva je na sastanak, ali njihov dalji odnos nailazi na brojne komične i šokantne prepreke koje su rezultat njegovog neuređenog života. Da li će Lorens, pored svojih brojnih problema, uspjeti da ispravi odnose sa ljudima koji ga okružuju i povrati život u svoje ruke?

U filmu “Pametni ljudi” vidjećete sjajnu holivudsku glumačku postavu.

Glavne uloge: Denis Kvejd, Sara Džesika Parker, Tomas Hejden, Elen Pejdž i Ešton Holms.

Režija: Noam Muro

Film “Pametni ljudi” gledajte u četvrtak od 22.30h na programu TV Vijesti.

Bonus video: