Novi cilj: Opljačkati starog znanca i uništiti mu reputaciju

U filmu Stivena Soderberga igraju Bred Pit, Džordž Kluni, Met Dejmon, Endi Garsija, Al Paćino, Eliot Guld i Elen Barkin
1407 pregleda 0 komentar(a)
Oceans 13, Foto: Printscreen
Oceans 13, Foto: Printscreen

"Igra se nastavlja“ je treći nastavak avantura Denija Oušna i njegovih prijatelja. Prvi dio filma je nastao kao rezultat želje grupe prijatelja na čelu sa Stivenom Soderbergom, Džordžom Klunijem i Bredom Pitom, da zajednički naprave zabavan i komercijalan film.

Prvi Soderbergov film je posle početnih sumnji, dočekan sa oduševljenjem publike i kritike. Drugi dio je otišao korak dalje. Iako je u holivudskoj tradiciji da svaki sledeći nastavak bude znatno gori od prethodnog, mnogi smatraju da je "Ponovo u igri" bolji od prvog dijela "Igraj svoju igru". "Igra se nastavlja" je treći dio koji je donio još neke kvalitativne novosti.

Priča je ponovo slična onoj iz prethodnih nastavaka: grupa prijatelja ponovo smišlja i realizuje veliku pljačku. Radnja je krajnje jednostavna, ali scenario obiluje duhovitim i vrcavim dijalozima, sjajnim referencama na aktuelno američko društvo i privatne živote glumaca.

Svog neprijatelja žele da poraze finansijski na veče otvaranje novog kazina, ali i da mu unište reputaciju. Plan je složen, opasan i gotovo neizvodljiv... Da li i za one kojima je samo nebo granica.

Glavne uloge: Bred Pit, Džordž Kluni, Met Dejmon, Endi Garsija, Al Paćino, Eliot Guld i Elen Barkin

Film “Igra se nastavlja” gledajte u nedjelju od 00.00h na programu TV Vijesti.

Bonus video: