Ljubav prema bratu: Jača od trauma iz djetinjstva

Iako se vratila kući kako bi pomogla bolesnom bratu, Natali je ustvari pomogla sebi i uspjela da se suoči sa sa tragičnom istinom o nasilju
2800 pregleda 0 komentar(a)
Iza crvenih vrata, Foto: TV Vijesti
Iza crvenih vrata, Foto: TV Vijesti

Nakon što joj je majka ubijena, fotografkinja Natali odlazi iz rodnog Bostona. Nakon deset godina ona vodi samotan i povučen život. Ostaje bez novca i njena prijateljica je ubjeđuje da se vrati u Boston. Iako je najprije htjela da pobjegne od brata Roja, osjećaj odgovornosti i potreba da mu pomogne u teškom trenutku oživljava njihov odnos.

Iako se vratila kući kako bi pomogla bolesnom bratu, Natali je ustvari pomogla sebi. Uz Rojevu pomoć uspjela je da skupi hrabrost da proživi prošlost i suoči se sa tragičnom istinom o nasilju svog oca i načinom na koji je njihova majka umrla.

„Iza crvenih vrata“ je drama puna emotivnog naboja u kojoj glavne uloge tumače Kifer Saterlend kao Roj, Kira Sedvik kao Natali.

Pogledajte priču o bratu i sestri, koji su u teškim trenucima zahvaljujući uzajamnoj podršci obnovili odnos koji je bio godinama narušen. Film „Iza crvenih vrata“ - ponedjeljak od 22:30h na programu TV Vijesti.

Bonus video: