Stari neprijatelj je riješen da Supermenu oduzme moć

Pokušavajući da spasi Zemlju, jedini pravi dom koji je ikad imao, Supermen kreće u epsku avanturu koja će ga voditi od dubina okeana do dalekog neistraženog svemira
446 pregleda 0 komentar(a)
Povratak Supermena, Foto: TV Vijesti
Povratak Supermena, Foto: TV Vijesti

Poslije tajanstvenog višegodišnjeg odsustva, Supermen se vraća na Zemlju u epskoj avanturi „Povratak Supermena“ - novom poglavlju u sagi o jednom od najomiljenijih superheroja.

Dok stari neprijatelj planira da mu oduzme moć jednom zauvjek, Supermen se suočava s bolnom istinom da je žena koju voli, Lois Lejn, nastavila sa svojim životom. Ili nije? Povratak tjera Supermena da premosti razdaljinu između njih i pronađe mjesto u društvu koje je naučilo da preživi bez njega.

Ali kada shvati da je Zemlja jedini pravi dom koji je imao, on ponovo preuzima ulogu zaštitnika slobode i pravde. U pokušaju da zaštiti svijet koji voli od kataklizmičnog uništenja, Supermen kreće u epsku avanturu koja će ga voditi od dubina okeana do dalekog neistraženog svemira.

Nakon što se suoči s negativcom Leksom, Superman otkriva da je cijeli kontinent ispunjen kriptonitom koji ga oslabljuje do te mjere da ga Leks i njegovi sljedbenici mogu olako pretući. Ovo će primorati Supermena da koristi druge izvore moći kako bi spasio svijet od propasti.

Glavne uloge: Brendon Raut, Kejt Bosvort, Džejms Marsden i Kevin Spejsi. Režija: Brajan Singer

Film “Povratak Supermena” gledajte u petak od 22.30h na programu TV Vijesti.

Bonus video: