Dok teku mračni sati: Ima li tajanstveni gost rješenje

Ko je miseriozni i mračni gost večere u restoranu "Sunrise Diner" i šta bi to on mogao da uradi?
984 pregleda 1 komentar(a)
23 minuta do svitanja, Foto: TV Vijesti
23 minuta do svitanja, Foto: TV Vijesti

U četvrtak od 22.30h na našem programu pogledajte triler “23 minuta do svitanja”. Legenda kaže da je najmračniji sat tokom dana - sat neposredno pred svitanje. Pokazala se tačnom za posjetioce restorana "Sunrise Diner". U njemu su se našli sredovječni par, kuvar, konobarica i mladi panker s djevojkom. Niko od njih, međutim, ne pripada u potpunosti ovom svijetu.

“23 minuta do svitanja” predstavlja osmoro ljudi sa različitim i tajanstvenim problemima, koji će se naći u pomenutom restoranu na dvadesetčetvorosatnoj večeri. Svako od njih ima neki problem ali samo jedan od njih ima konačno rješenje.

U restoranu se nalaze Misteriozni par, mračni Danijel i mlada djevojka Hana koja ne izgleda kao da pripada tom svijetu. Sve što na početku znamo jeste da Hana želi normalan život. Danijel će joj ispuniti želju ali ona mora naći nekog ko će zauzeti njeno mjesto. Ona ima samo 23 minuta da to uradi.

Direktor filma Džej Kanzler je odradio fenomenalan posao režirajući ovaj film, a i gluma maestralnog Erika Robertsa u ulozi fascinantnog i misterioznog Danijela je na zavidnom nivou. Najinteresantniji dio filma jeste čekanje da saznamo ne samo ko je on zaista, nego i šta bi mogao da uradi. Film je priča o snovima koji su nestali, propuštenim prilikama, ljubavi, strahu i smrti.

Bonus video: