Entoni Hopkins u ulozi ubice: Ima li 'savršeno ubistvo' grešku?

U napetom dvoboju intelekta i strategije, i Kroford i Vili uče da se „pukotina” može naći u svakoj naizgled savršenoj fasadi
1063 pregleda 0 komentar(a)
Pukotina, Foto: TV Vijesti
Pukotina, Foto: TV Vijesti

Kada Ted Kroford otkrije da njegova lijepa i dosta mlađa supruga Dženifer ima vanbračnu vezu, počinje da planira njeno ubistvo. Savršeno ubistvo...

Među policajcima koji stižu na mjesto zločina je i detektiv zadužen za pregovore u talačkim krizama Rob Nanali i samo njemu je dopušteno da uđe u kuću. Na veliko iznenađenje, Kroford spremno priznaje da je ustrijelio svoju ženu, ali Nanali je previše zapanjen jer je prepoznao svoju ljubavnicu, čiji pravi identitet nije znao, kako leži na podu u lokvi krvi. Iako je Dženifer ustrijeljena iz neposredne blizine, Nanali shvata da nije mrtva.

Kroford je uhapšen i izveden pred istražnog sudiju. Slučaj je naizgled dušu dao za mladog i sposobnog pomoćnika okružnog tužioca Vilija Bičama koji je na korak od položaja u kancelariji okružnog javnog tužioca. Ali ništa nije tako jednostavno kao što izgleda.

U napetom dvoboju intelekta i strategije, i Kroford i Vili uče da se „pukotina” može naći u svakoj naizgled savršenoj fasadi.

Glavne uloge: Entoni Hopkins, Embet Dejvids i Rajan Gosling

Režija: Gregori Hoblit

Film “Pukotina” gledajte u petak od 22.30h na programu TV Vijesti.

Bonus video: