Svjetsko prvenstvo u pokeru: Veliki okršaj između oca i sina

Dok ova dva rivala napreduju kroz takmičenje ka finalu Hak shvata, da bi pobijedio mora da igra poker na način na koji je živjeo, i da živi na način na koji je igrao poker.
1829 pregleda 0 komentar(a)
Film, Foto: TV Vijesti
Film, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 05.07.2019. 10:44h

Hak Čiver je talentovani mladi pokeraš, srčani igrač koji uvek ide na sve ili ništa. To ipak nije slučaj kada se radi o njegovom odnosu sa ženama, jer pokušava da izbegne odgovornost i ozbiljne veze. Kada upozna mladu pjevačicu Bili Ofer od nje dobija nekoliko lekcija o riziku i nagradama u životu. U Las Vegasu uskoro počinje Svjetsko prvenstvo u pokeru, i Hak se sprema da ga osvoji. Istovremeno on se trudi da osvoji i mladu pjevačicu. Pored mnogo problema koji ga muče najveći je taj što na turniru učestvuje njegov otac L.C. Čiver, dvostruki svjetski prvak u pokeru, koga Hak prezire zbog toga što je prije mnogo godina napustio njega i njegovu majku.

Dok ova dva rivala napreduju kroz takmičenje ka finalu Hak shvata, da bi pobijedio mora da igra poker na način na koji je živjeo, i da živi na način na koji je igrao poker. Sve je spremno za veliki okršaj u finalu između oca i sina.

Film “Srećković” gledajte u petak od 20.00h na TV Vijesti.

Bonus video: