Ljubav možete pronaći na nevjerovatnim mjestima

Božićni duh obiluje u srcima svih koji zajedno rade na donošenju novog života u selu, a bez obzira koliko otporna Pajper pokušava da bude, ne može izbjeći zaljubljivanje u Tima i novu okolinu
930 pregleda 0 komentar(a)
Film "Božićno selo"
Film "Božićno selo"

Pajper je stručnjak za odnose sa javnošću i vlasnik kompanije „Pajper Piks“. Nakon što je stvorila lepezu uspješnih kampanja, odlučuje da iskoristi recepte svojih baka za praznike, kako bi napisala i lansirala svoju novu knjigu, ali iznenada će se naći usred velikog javnog skandala koji prijeti da stopira njene planove sa knjigom, kao i njenom poslu.

Božićno selo
Film "Božićno selo"

Budući da je PR stručnjak, ona je iskoristila gostovanje u jutarnjem tv programu i pristala da radi besplatno za borbenog samohranog oca Tima Vajta, kolegu u emisiji i zgodnog vlasnika propadajućeg zimskog božićnog sela. Pajper sama nije veliki obožavatelj Božića, međutim, svjesna da je to savršen način da sačuva reputaciju, ulazi u projekat sa Timom i njegovo dvoje djece. Božićni duh obiluje u srcima svih koji zajedno rade na donošenju novog života u selu, a bez obzira koliko otporna Pajper pokušava da bude, ne može izbjeći zaljubljivanje u Tima i novu okolinu.

Ovaj zabavni praznični film zaista nas podsjeća da ponekad možete pronaći ljubav na nevjerovatnim mjestima - božićnom selu.

Film “Božićno selo” pratite na TV Vijesti u nedjelju od 19.10h.

Bonus video: