Ovaj gradić potresa misteriozan nestanak dvoje zaljubljenih klinaca

Sem i Suzi se slučajno upoznaju na ljetnoj predstavi u kojoj ona glumi i na prvi pogled se zaljubljuju jedno u drugo. Pošto se Suzi osjeća zapostavljenom u svojoj porodici, ona i Sem odlučuju da pobejgnu i samostalno žive u šumi
3350 pregleda 2 komentar(a)
Film “Kraljevstvo izlazećeg mjeseca”
Film “Kraljevstvo izlazećeg mjeseca”
Ažurirano: 25.01.2020. 14:49h

Radnja je smještena na izmišljenom ostrvu koje se nalazi negdje na zapadnoj obali Atlanskog okeana. Priča prati dječaka Sema koji je siroče, a na ostrvu je kako bi pohađao dječiji ljetni kamp za izviđače. Dvanaestogodišnja Suzi Bišop živi na ostrvu sa svojim roditeljima, Valtom i Laurom i trojicom mlađe braće.

Kraljevstvo izlazećeg mjeseca
Film “Kraljevstvo izlazećeg mjeseca”

Sem i Suzi se slučajno upoznaju na ljetnoj predstavi u kojoj ona glumi i na prvi pogled se zaljubljuju jedno u drugo. Pošto se Suzi osjeća zapostavljenom u svojoj porodici, ona i Sem odlučuju da pobejgnu i samostalno žive u šumi. Njihov tajni kutak nazvaće “Kraljevstvo izlazećeg mjeseca”.

Kraljevstvo izlazećeg mjeseca
Film “Kraljevstvo izlazećeg mjeseca”

Međutim, kada ih pronađu, roditelji zabranjuju Suzi da se više viđa sa Semom. Dok policijski službenik čuva Sema i čeka ženu iz socijalnog koja će ga odvesti u popravni dom, mladi izviđači, iako ranije nisu bili njegovi prijatelji, odlučuju da mu pomognu kako bi opet bio zajedno sa Suzi.

U glavnim ulogama: Džared Gilman, Kara Hejvard, Brus Vilis, Bil Marej i Edvard Norton

Režija: Ves Anderson

Ne propustite ovo nevjerovatno filmsko ostvarenje, “Kraljevstvo izlazećeg mjeseca” večeras od 20.00h na TV Vijesti.

Bonus video: