FILM „LJUBAVNA PJESMA ZA BOBI LONGA“ – ČETVRTAK 22.30H

U ulozi propalog profesora: Neprepoznatljivi Džon Travolta

Mlada djevojka Pursi očekuje da je kuća njene pokojne majke napuštena, ali je čeka neprijatno iznenađenje
870 pregleda 0 komentar(a)
Film “Ljubavna pjesma za Bobi Longa”
Film “Ljubavna pjesma za Bobi Longa”
Ažurirano: 17.02.2020. 12:42h

Glumac Džon Travolta gotovo je neprepoznatljiv u prvim scenama filma "Ljubavna pesma za Bobija Longa" sa sijedom kosom i modrim licem. Travolta je rekao da je bio zabrinut da neće biti uvjerljiv ako ne bude izgledao tako, "što je za glumca mnogo strašnije nego da izgleda dobro".

Film
Film “Ljubavna pjesma za Bobi Longa”

U filmu, Travolta glumi alkoholičara i bivšeg profesora književnosti koji po čitav dan sjedi na tremu ruševne kuće izvan Nju Orleansa i pije jeftinu votku. U filmu glumi i Skarlet Johanson.

Pošto sazna za smrt svoje majke, usamljena tinejdžerka dolazi u rodni grad nakon mnogo godina, spremna da se vrati u dom iz detinjstva. Pursi očekuje da je kuća njene majke napuštena, ali je zatiče neprijatno iznenađenje - otkriva da tamo sada žive dva majčina prijatelja: Bobi Long, bivši profesor književnosti i njegov mladi štićenik Loson Pajns.

Ljubavna pjesma za Bobi Longa
Film “Ljubavna pjesma za Bobi Longa”

Ovu dvojicu slomljenih ljudi, čiji je život skrenuo u pogrešnom pravcu mnogo godina ranije, održava jedino Losonova ambicija da napiše knjigu o Bobijevom životu. Pošto niko od njih nema namjeru da napusti kuću, prinuđeni su da žive zajedno, što će izbaciti na vidjelo mnoge tajne i otkriti koliko su njihovi životi zapravo povezani.

Film “Ljubavna pjesma za Bobi Longa” gledajte u četvrtak od 22.30h na TV Vijesti.