FILM "EŠBI" – ČETVRTAK 22.30H

Sve zbog domaćeg: Tinejdžer pomaže penzioneru ubici

Ed nesvjesno služi kao vozač Ešbiju koji pronalazi i eliminiše svoje stare kolege. Tokom ovog procesa, njih dvojica se zbližavaju
532 pregleda 0 komentar(a)
Film “Ešbi”
Film “Ešbi”

Kada Ed Volis krene u novu školu u novom gradu, njegov prvi zadatak je da napiše esej o nekome iz starije generacije. Ed se za pomoć obrati Ešbiju, povučenom komšiji koji pristaje da mu pomogne, ali pod uslovom da ga Ed vozi po gradu kad Ešbi ima da završi neke poslove.

Ešbi
Film "Ešbi"

Međutim, Ed ne zna da je Ešbi penzionisani ubica CIA kome je ostalo nekoliko mjeseci života. Štaviše, Ešbi je otkrio da su ga bivši poslodavci prevarili da ubije nedužnog čovjeka prije nekoliko godina i on sada planira da ubije svoje bivše šefove prije nego što umre. Ed nesvjesno služi kao vozač Ešbiju koji pronalazi i eliminiše svoje stare kolege.

Ešbi
Film "Ešbi"

Tokom ovog procesa, njih dvojica se zbližavaju. Ešbi popunjava prazninu koju je ostavio Edov odsutni otac i ohrabruje Eda da otkrije svoj skriveni talenat i pridruži se školskom fudbalskom timu – na iznenađenje njegovih školskih prijatelja, ali i devojke u koju je tajno zaljubljen.

Film “Ešbi” gledajte u četvrtak od 22.30h na TV Vijesti.