FILM "NE ZNAM KAKO JOJ USPIJEVA" - PETAK 20.15H

Ona je savršena žena u poslovnom, ljubavnom i porodičnom životu

Bez obzira je li riječ o poslu menadžerke u jednoj bostonskoj finansijskoj firmi, majčinskim obvezama prema Emili i Benu ili o ulozi supruge uspješnog arhitekte Ričarda, Kejt svakodnevno savršeno balansira sve svoje dužnosti i obaveze
3008 pregleda 0 komentar(a)
Film “Ne znam kako joj uspijeva”
Film “Ne znam kako joj uspijeva”

Energična Kejt Redi odlučna je žena koja se fantastično snalazi baš u svemu. Bez obzira je li riječ o poslu menadžerke u jednoj bostonskoj finansijskoj firmi, majčinskim obvezama prema Emili i Benu ili o ulozi supruge uspješnog arhitekte Ričarda, Kejt svakodnevno savršeno balansira sve svoje dužnosti i obaveze. U tome joj nesebično pomažu njena najbolja prijateljica Alison, koja i sama ima puno iskustva u vođenju porodičnog i poslovnog života, i izuzetno sposobna saradnica Momo, koju muči iracionalni strah od djece. Sa druge strane joj odmažu dvojica kolega, arogantni i naporni Klark Cuper i ženomrzac Kris Bounc.

Ne znam kako joj uspijeva
Film “Ne znam kako joj uspijeva”

Kejt odlazi na poslovni sastanak u Nju Jorku sa privlačnim šefom Džekom Abelhamom, a Ričard će primiti primamljivu poslovnu ponudu koju je teško odbiti. A kad joj se Džek ubrzo počne udvarati, Kejt će se suočiti sa još jednim izazovom!

U glavnim ulogama: Sara Džesika Parker, Piers Brosnen i Kelsi Gramer

Režija: Daglas Mekgra

Film “Ne znam kako joj uspijeva” gledajte večeras od 20.15h na TV Vijesti.