Dvoje samohranih roditelja: Mogu li se zbližiti preko djece?

Dvoje samohranih roditelja odlaze na kampovanje kako bi popravili odnose sa svojom djecom, tinejdžerima. Da li su spremni da svoja srca otvore jedno drugome?
3600 pregleda 0 komentar(a)
Film “Poljubac uz logorsku vatru”
Film “Poljubac uz logorsku vatru”

Razvedena Dena osjeća kako se njen trinaestogodišnji sin Artur udaljava od nje. Ne pomaže ni to što je ona nastavnica matematike u školi koju Artur pohađa.

Stiv, koji se takođe razvodi, ima slične probleme sa svojom ćerkom Lejsi. Problemi su počeli oko razvoda, a poklapaju se sa njenim polaskom u srednju školu. Nekad marljiva u školi, Lejsi sada slabo mari za učenje.

Poljubac uz logorsku vatru
Film “Poljubac uz logorsku vatru”

I jedno i drugo odlučuju da odu na kampovanje kako bi popravili odnose sa svojom djecom.

Dena se stidi Stiva, kojeg poznaje samo kao vlasnika prodavnice opreme na otvorenom sa kojim je imala neprijateljski susret kada je kupovala opremu za kampovanje. Provodeći vreme zajedno, Dena i Stiv otkrivaju da su poput noći i dana: Dena je predvidiva u svakom aspektu života, dok je Stiv spontaniji i ne opterećuje se sa onim što smatra sitnicama.

Poljubac uz logorsku vatru
Film “Poljubac uz logorsku vatru”

Dena pomaže Lejsi da se izbori sa pitanjima koja je istinski muče, a Stiv pomaže Arturu da izađe iz svoje ljušture. Da li su, međutim, spremni da svoja srca otvore jedno drugome?

Film “Poljubac uz logorsku vatru” gledajte večeras od 20.00h na TV Vijesti.

Bonus video: