FILM “VARLJIVO SUNCE 2” - PETAK I SUBOTA U 22.30H

General Kotov u borbi za otadžbinu i izgubljenu ljubav

Ratna drama, koja opisuje samoubilačke juriše ruske vojske na njemačka utvrđenja i borbu komandanta Kotova, koji ulaže veliki trud i ambicije, kako bi povratio ugled
3455 pregleda 2 komentar(a)
Film “Varljivo sunce 2"
Film “Varljivo sunce 2"

„Varljivo sunce 2” je ostvarenje u režiji jednog od najpoznatijih ruskih filmskih autora i glumaca Nikite Sergejeviča Mihalkova. Ratna drama, koja opisuje samoubilačke juriše ruske vojske na njemačka utvrđenja i borbu komandanta Kotova, koji ulaže veliki trud i ambicije, kako bi povratio ugled.

Godina 1943. Kotov se nalazi u kažnjeničkom bataljonu. Neprestani samoubilački juriši na njemačko utvrđenje, ne donose nikakve rezultate.

Varljivo sunce 2
Film “Varljivo sunce 2"

Tokom jednog juriša, Mitja koristi opšti metež na liniji fronta i odvodi Kotova duboko u pozadinu. Tamo mu vraća oficirske epolete, a zatim odlaze u kuću gdje je sva ova tragedija započela. Ali ono što tamo zatiče, Kotova veoma potresa.

Sve se izmijenilo. Potom se susreće sa Staljinom koji mu povjerava važan zadatak, koji samo on - Kotov može da izvrši.

Varljivo sunce 2
Film “Varljivo sunce 2"

I Kotov ponovo mora da se bori za sebe, za čast, za svoju otadžbinu, za izgubljenu ljubav, za Nađu... Ponovo je ispred njemačkog utvrđenja, ali ovog puta kao general Crvene armije.

Film “Varljivo sunce 2 - Suočavanje” gledajte u petak od 22.30h, a nastavak “Varljivo sunce 2 - Tvrđava” u subotu u istom terminu.