Zapušteni profesor: Neprepoznatljivi Džon Travolta

Mlada djevojka Pursi očekuje da je kuća njene pokojne majke napuštena, ali je čeka neprijatno iznenađenje
1340 pregleda 0 komentar(a)
Film “Ljubavna pjesma za Bobija Longa”
Film “Ljubavna pjesma za Bobija Longa”

Glumac Džon Travolta gotovo je neprepoznatljiv u prvim scenama filma "Ljubavna pesma za Bobija Longa" sa sijedom kosom i modrim licem. Travolta je rekao da je bio zabrinut da neće biti uvjerljiv ako ne bude izgledao tako, "što je za glumca mnogo strašnije nego da izgleda dobro".

U filmu, Travolta glumi alkoholičara i bivšeg profesora književnosti koji po čitav dan sjedi na tremu ruševne kuće izvan Nju Orleansa i pije jeftinu votku. U filmu glumi i Skarlet Johanson.

Ljubavna pjesma za Bobija Longa
Film “Ljubavna pjesma za Bobija Longa”

Pošto sazna za smrt svoje majke, usamljena tinejdžerka dolazi u rodni grad nakon mnogo godina, spremna da se vrati u dom iz detinjstva. Pursi očekuje da je kuća njene majke napuštena, ali je zatiče neprijatno iznenađenje - otkriva da tamo sada žive dva majčina prijatelja: Bobi Long, bivši profesor književnosti i njegov mladi štićenik Loson Pajns.

Ljubavna pjesma za Bobija Longa
Film “Ljubavna pjesma za Bobija Longa”

Ovu dvojicu slomljenih ljudi, čiji je život skrenuo u pogrešnom pravcu mnogo godina ranije, održava jedino Losonova ambicija da napiše knjigu o Bobijevom životu. Pošto niko od njih nema namjeru da napusti kuću, prinuđeni su da žive zajedno, što će izbaciti na vidjelo mnoge tajne i otkriti koliko su njihovi životi zapravo povezani.

Film “Ljubavna pjesma za Bobija Longa” gledajte večeras od 22.30h na TV Vijesti.

Bonus video: