Bio je u braku 44 godine: Nakon smrti supruge sinu otkriva da je gej

Holovo priznanje je izmijenilo i Oliverov život, počevši od toga da je morao da prihvati očeve promjene stila oblačenja, kao i njegovu otvorenu vezu sa mladim ljubavnikom Endijem

10250 pregleda 1 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Nakon što mu je umrla dobrodušna i požrtvovana majka Džordžija, Oliver najviše razmišlja o svom ocu. Nedugo nakon majčine smrti, Hol je sinu otkrio da je gej koji je uprkos tome u braku proveo pune 44 godine, te da je Džordžija to odavno shvatila.

foto: TV Vijesti

Očekivano, Holovo priznanje je izmijenilo i Oliverov život tokom posljednjih godina, počevši od toga da je morao da prihvati očeve promjene stila oblačenja i društva u kojem se kreće, kao i njegovu otvorenu vezu sa mladim ljubavnikom Endijem.

foto: TV Vijesti

To je uticalo i na Oliverovo ponašanje. Malo poslije očeve smrti, na maskenbalu za Noć vještica, Oliver pod maskom Sigmunda Frojda upoznaje privlačnu francusku glumicu Anu, ali se, zbog straha od vezivanja i očeve sudbine, ustručava da se upusti u ozbiljnu vezu.

Uloge: Ivan MekGregor, Kristofer Plamer, Goran Višnjić... Režija: Majk Mils

Film je dobio dobre kritike, kao i niz prestižnih nagrada uključujući Oskara za najboljeg sporednog glumca koga je osvojio Plamer.

Film „Početnici“ gledajte večeras od 22.30h na TV Vijesti.

Bonus video: