Mučna priča: Šta ako se u vašem djetetu vidi zlo?

Priča o životu roditelja sa djetetom koje od najranijeg djetinjstva ispoljava znake devijantnog ponašanja počinje od kraja, šamarom koji majka na ulici dobija od nepoznate žene. Iako se može naslutiti od početka, sve o jezivom motivu za taj šamar saznaćemo tek na kraju priče...

3392 pregleda 0 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Eva i Frenklin su ostvarenje "amerilkog sna". Ona je imućna milionerka u tridesetim godinama koja se prvi put suočila sa problemima u životu onog momenta kad je postala majka. Iako ulaže izuzetne napore kako bi odgojila sina, ne uspjeva da dopre do njega ni kao majka ni na koji drugi način. Frenklin se sa rođenjem sina pretvara u tradicionalnog zaštitnika porodice, potpuno posvećenog i savršenog oca, dok Eva izgara pod teretom neiskustva, problema sa djetetom i nemogućnosti da se sa njim nosi. Kako vrijeme prolazi, njihov je odnos sve gori..

foto: TV Vijesti

Priča o životu roditelja sa djetetom koje od najranijeg djetinjstva ispoljava znake devijantnog ponašanja počinje od kraja, šamarom koji majka na ulici dobija od nepoznate žene. Iako se može naslutiti od početka, sve o jezivom motivu za taj šamar saznajemo tek na kraju priče..

Mučna i teška priča u filmu ruši iluzije o "najprirodnijem poslu na svijetu" i snazi roditeljske ljubavi. Šta kada bezuslovno nije dovoljno i da li postoji granica na kojoj roditelj jednostavno mora da odustane?

foto: TV Vijesti

"Moramo da razgovaramo o Kevinu" je filmska adaptacija istoimenog romana Lajonel Šrajver koja donosi priču o osjećaju sramote, krivice i tuge jedne majke čiji je sin počinio djelo koje je šokiralo čitavo društvo u kojem žive...

Uloge: Tilda Svinton, Ezra Miler, Džon Rajli

Režija: Lin Remzi

Film "Moramo da razgovaramo o Kevinu" pogledajte večeras od 22.30h na TV Vijesti.

Bonus video: