Eliotov mali motel skoro je propao: Onda se desila muzička istorija

Nesvjestan veličine događaja, Eliot zdušno pokušava da pomogne u organizaciji Vudstoka, najvećeg muzičkog festivala prošlog vijeka

4797 pregleda 0 komentar(a)
Scena iz filma, Foto: TV Vijesti
Scena iz filma, Foto: TV Vijesti

Eliot radi kao dizajner na Grinič Vilidžu u Njujorku, ali je takođe vezan i za porodični posao svojih roditelja koji drže ruševni motel El Monako u provinciji.

Ljeto je 1969. Eliot mora da se vrati kući kako bi pomogao roditeljima da zadrže motel koji zbog dugova može da im uzme banka.

Kad je čuo da je obližnje mjesto odbilo dozvolu za održavanje muzičkog festivala, Eliot pozove producenta festivala Majkla i ponudi organizatorima svoje imanje i motel za održavanje festivala vidjevši u tome priliku da roditelje i motel izvuče iz dugova. Organizatori prihvate Eliotov poziv, ali odluče da festival održe na susjednom imanju. Ubrzo se nekoliko desetina ljudi zaposlenih oko organizacije događaja doseli u mali motel. Nesvjestan veličine muzičko-festivalskog događaja, pun entuzijazma, Eliot zdušno pokušava da pomogne u organizaciji najvećeg muzičkog događaja prošlog vijeka.

Film "Svi na Vudstok" gledajte večeras od 22.30h na TV Vijesti.

Bonus video: