"Izgubljeni u ljubavi’’ - Priča o ljubavnim vezama uspješnog pisca i njegove porodice

Dramu o ljubavi, gubitku, tvrdoglavoj mladosti i novim počecima gdje se slavni pisac Bil, njegova bivša žena i njihova djeca nose sa kompleksnostima ljubavi pogledajte večeras od 20 sati na TV Vijesti

8952 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Bil je uspješni pisac koji nije napisao ni riječ još otkako ga je napustila žena Erika prije tri godine. U međuvremenu, zanima se njenim špijuniranjem i svađom sa udatom komšinicom Trišom, pokušavajući da usput podiže i djecu, tinejdžere Samantu i Rastija.

Samanta je objavila svoj prvi roman i odlučna je da izbjegne ljubav po bilo koju cijenu, nakon što je vidjela kako su prošli njeni roditelji. Ipak, srijeće simpatičnog Lua, koji je spreman da uradi sve ne bi li je osvojio. Rasti je, takođe, obećavajući mladi pisac, a usput se zaljubljuje u prelijepu, ali i problematičnu Kejt i tako, po prvi put, iskušava šta znači "slomljeno srce".

U glavnim ulogama Greg Kinir, Dženifer Koneli, Kristen Bel, Lili Kolins i Logan Lerman.

Dramu o ljubavi, gubitku, tvrdoglavoj mladosti i novim počecima gdje se slavni pisac Bil, njegova bivša žena i njihova deca nose sa kompleksnostima ljubavi , pogledajte večeras od 20 sati na TV Vijesti.

Bonus video: