Glumica i supruga fudbalera Sara Felberbaum: "Previše seksi za tribine"

Italijanska glumica i manekenka Sara Felberbaum rođena je u Londonu 1980. godine, a već kada je napunila godinu dana, preselila se u Italiju sa svojim roditeljima. Majka joj je Britanka, a otac Amerikanac porijeklom iz Njemačke. Već sa 15 godina Sara je počela da radi kao model, a njeni prvi projekti bile su televizijske reklame i muzički video spotovi. Mlada Sara je postala voditeljka italijanske verzije muzičke emisije „Najbolje zvijezde“ 2000. a dvije godine kasnije vodila je „Talk show“ na programu „Rai 1“.
4420 pregleda 0 komentar(a)
Glumica, Foto: TV Vijesti
Glumica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 15.05.2019. 22:01h

Kao vrlo aktivna na televiziji, filmu i sceni, Sara tokom svoje karijere ostvaruje veliki uspjeh: 2011. je nominovana za najbolju glumicu u kategoriji „David di Donatello“ za ulogu u filmu „The Jewel“.

Njenu šarenu karijeru krasi i glavna uloga u seriji „Elizina ćerka – povratak u Rivombroz“, koja je nastavak hit serije „Eliza iz Rivombroze“. Nastavak serije nas vodi u vrijeme 20 godina kasnije na imanju Rivombroz. Sara u ovoj seriji glumi ćerku Elize i Fabricija, Anjeze, koja je zbog ljubavi prema mladom revolucionaru spremna na sve.

Sara je udata za fudbalera "Rome" i reprezentativca u italijanskom nacionalnom fudbalskom timu, Danijela De Rosija. Mediji su je svrstavali u grupu partnerki poznatih fudbalera koje su " previše seksi za tribine".

Saru Felberbaum gledajte u seriji „Elizina ćerka – povratak u Rivombroz“, koja je nastavak „Elize iz Rivombroze“, radnima danima od 16.55h na TV Vijesti.

Bonus video: