Gabrijel Garko: Ljepotan koji savjetuje našeg ministra

Gabrijel Garko je već jednom osvojio publiku u Crnoj Gori tumačenjem glavnog lika u seriji "Čast i poštovanje". Ministar kulture Aleksandar Bogdanović nedavno ga je imenovao za člana Savjeta za filmsku djelatnost
7841 pregleda 3 komentar(a)
Gabrijel Garko, Foto: TV Vijesti
Gabrijel Garko, Foto: TV Vijesti

Gabrijel Garko privlači pažnju gdje god se pojavi. Bivši mister Italije i poznati italijanski glumac pravi je predmet obožavanja među pripadnicama nježnijeg pola, a čak dvije godine za redom važio je za najljepšeg Italijana. Kako kaže, u slobodno vrijeme uživa u plivanju i jahanju. Redovno ide u teretanu što se može vidjeti po njegovoj figuri.

Gabrijel Garko, porijeklom iz Torina, sin je Venecijanca i Sicilijanke, a odgajan je na sjeveru Italije. On ima veliku bazu obožavateljki, i to ne samo u Italiji, već i u cijelom svijetu. Slavu je stekao na modnim revijama i pozirajući za modni kalendar magazina “Maks” 2002. godine, ali i glumeći u nizu italijanskih serija i filmova.

Inače, Garka je nedavno ministar kulture Aleksandar Bogdanović imenovao za Člana Savjeta za filmsku djelatnost. Osim Garka, članovi ovog Savjeta su Stefan Kapičić i Bojan Bazeli. Novonastali Savjet ima za cilj da svojim radom doprinese jačanju crnogorske kinematografije. Na koji precizno način Garko i ostali treba da rade na tome - ne zna se.

Zavodljivog latino ljubavnika, crnokosog Italijana prodornih zelenih očiju, Gabrijela Garka, gledajte radnim danima od 16.55h u novoj seriji “Grijeh i sram”, samo na programu TV Vijesti.

Bonus video: