U nemilosrdnoj trci za uspjehom i novcem: Ima li mjesta za ljubav?

Intrigantnu dramsku seriju "Kazna" gledajte radnim danima nakon Vijesti u pola sedam
9195 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.07.2019. 16:17h

Putevi dvojice bogatih biznismena ukrštaju se zbog jedne žene. Kroz napetu priču o uspjehu, ljubavi i novcu, u ovu jednačinu ulazi ljubav koja mijenja njihove živote.

Bogatstvo i moć jedini su znak uspjeha u Istanbulu. U takvom svijetu vrijeme prolazi brže nego u svijetu običnih ljudi - ljubav, požrtvovanost, saosjećanja ili savjet nepotrebni su teret. Porodica predstavlja samo sliku za spoljašnji svijet, u stvarnosti je riječ samo o dobrom poslovnom dogovoru. U takvom, okrutnom svijetu, u kojem su ljudski osjećaji nepoželjni, ljubav je samo kratkoročna avantura. Tu gdje je pobjeda krajnji cilj, slabost se skupo plaća.

Nedžat Karasu moćan je i bogat mladi poslovni čovjek, a jedino do čega mu je istinski stalo su uspjeh i potraga za adrenalinom u različitim pustolovinama kao što su trke automobila. Zato želi da pokrene proizvodnju domaćeg automobila. Zbog istraživanja odlazi u Italiju sa prijateljem Ajhanom. Tih je dana i doktorica Naz u Italiji, kao predavačica na seminaru o dječjim bolestima. Sticajem okolnosti, upravo Naz interveniše kada Ajhanu pozli u jednom restoranu. Zbog ovog događaja ona će propustiti let i biti prinuđena da prihvati Nedžatov poziv da se vrati njegovim privatnim avionom. Njihove sudbine će od ovog momenta biti zauvijek isprepletene.

Tursku seriju “Kazna” gledajte od večeras, u 19.10h na programu TV Vijesti.

Bonus video: