Za njima uzdišu žene u svijetu: Ni Crnogorke nijesu imune

Ibrahim Celikol iz serije “Kazna” jedan je od najpopularnijih glumaca u Turskoj, Gabrijel Garko, kojeg gledamo u "Nevinom krivcu" prototip je latino ljubavnika, a zavodljivog portugalskog glumca Dioga Morgada gledamo u "Gorkoj osveti"
4387 pregleda 0 komentar(a)
Glumci u serijama na TV Vijesti
Glumci u serijama na TV Vijesti

Tri serije koje se trenutno prikazuju na televiziji Vijesti obilježavaju, pored ostalog, zavodnici koji u njima glume. Riječ je o turskom glumcu Ibrahimu Celikolu" iz serije "Kazna", Italijanu Gabrijelu Garku koji glumi u seriji "Nevini krivac", dok u seriji "Gorka osveta" igra portugalski ljepotan Diogo Morgado. Oni u svojim, ali i mnogim drugim zemljama, mame uzdahe, naročito ženskog dijela publike.

Ibrahim Čelikol

Ibrahim Čelikol u seriji “Kazna” glumi moćnog biznismena koji sve radi za uspjeh. Jedan od najpopularnijih glumaca u svojoj zemlji, osvojio je brojna ženska srca širom regiona, a sudeći po popularnosti serije, koju na TV Vijesti možete gledati od od ponedeljka do petka, od 19.10h, ni Crnogorke nisu ostale ravnodušne na turskog zavodnika.

Zgodni Turčin ima 37 godina, a rođen je na Valentinovo. Nekada je radio kao model, a bavio se i košarkom. Njegovo odrastanje nije bilo lako. S osamnaest godina ostao je bez oca, pa je morao brinuti za majku i sestru. Škola ga nikada nije zanimala, a novac je zarađivao baveći se modelingom. Voli avanturistički život, obožava prirodu i pse.

Gabrijel Garko

Prototip zavodljivog latino ljubavnika, crnokosi Italijan prodornih zelenih očiju Gabrijel Garko, koga gledamo u ulozi Andrea Đeraldija u seriji “Nevini krivac”, od ponedeljka do petka, od 20.45h, nedostižni je san mnogih žena.

Rođen je 1972. u Torinu. Sin je Venecijanca i Sicilijanke, a odgajan na sjeveru Italije. Bavio se manekenstvom, osvojio je titulu Mistera Italije, pozirao nag 2002. za umjetnički kalendar magazina “Maks”. Redovno trenira bodibilding, plivanje, jahanje i skijanje, i vatreni je navijač fudbalskog kluba “Juventus” iz rodnog Torina.

Predubjeđenje da ljepotani nijesu naročito pametni u slučaju Garka pada u vodu. On tečno govori francuski i engleski jezik. Proslavio se ulogama u filmovima “Njen tajni život”, “Crni anđeo” i “Legenda Kalas”, a gledaoci u Crnoj Gori su imali prilike da ga gledaju i u serijama “Čast i poštovanje”, “Grijeh i sram”.

Garka je nedavno ministar kulture Aleksandar Bogdanović imenovao za Člana Savjeta za filmsku djelatnost. Osim Garka, članovi ovog Savjeta su Stefan Kapičić i Bojan Bazeli.

Diogo Morgado

Dioga Morgada, zavodljivog portugalskog glumca kojeg je proslavila uloga Isusa u epskoj mini seriji “Biblija” (The Bible) i filmskom ostvarenju Sin Božji” (Son of God), gledaoci Vijesti mogu gledati u ulozi Ze Marije, u višetruko nagrađivanoj portugalskoj seriji "Gorka osveta" - od ponedjeljka do petka, od 16.55h.

Morgado je rođen u Lisabonu, trenutno živi na relaciji Liabon-Los Anđeles. Pored maternjeg, govori francuski, španski i engleski jezik.

U braku je sa Katjom Oliveirom. Kad god govori o svoja dva sina, Santjagu I Afonsu, ne može da sakrije emocije i uzbuđenje. "Očinstvo je vrlo lijepo, bez sumnje, ali je i naporno. Prva dva mjeseca uopšte nijesu smiješna, to je test izdržljivosti i fokusa”, priznao je novinarima nakon rođenja mlađeg sina.

Bonus video: