Miguel saznaje da je Bijin auto bio ispred Magelanove kuće

Lusio će otkriti da je djevojka u autu bila Bia. Ubrzo Miguel saznaje da je Bijin auto bio ispred Magelanove kuće kada su pokušali ubiti Ze Mariu. Miguel zatim razgovara sa Otelom kako je vrlo čudno što je njegova kćerka u vrijeme pokušaja ubistva bila u Magelanovoj kući
888 pregleda 0 komentar(a)

Bia odlazi sa majkom i bratom na selo u blizini farme. Laurentino će je vidjeti i postati fasciniran njome. Lusio saopštava Žoakimu da automobil tražene djevojke pripada Miguelu.

Lusio će otkriti da je djevojka u autu bila Bia. Ubrzo Miguel saznaje da je Bijin auto bio ispred Magelanove kuće kada su pokušali ubiti Ze Mariu. Miguel zatim razgovara sa Otelom kako je vrlo čudno što je njegova kćerka u vrijeme pokušaja ubistva bila u Magelanovoj kući.

Sa druge strane Vera i Miguel su u zanosu strasti. Otac Sebastiao razgovara sa Antoniom i savjetuje ga da ozbiljno razmisli o obnovi braka. Žorž izbacuje Valeriu sa farme, optuživši je da je ona snimila razgovor sa inženjerom.

Tiago je zabrinut i saopštava Veri da ne zna u šta se upušta, pa otkriva svojoj sestri zašto je Miguelov sin završio u invalidskim kolicima. Valeria, s kovčegom u ruci, govori Eduu i Laurentinu da ju je Žorž izbacio iz kuće, i da je sigurno poslao nekoga da je prati.

Portugalsku seriju “Gorka osveta” pratite radnim danima od 16.55h na TV Vijesti.

Bonus video: