Italijanski ljepotan: Da li je zaista zgodniji od Džordža Klunija?

Ispred seksi Džordža koji je zauzeo drugo mjesto našao se jedan Italijan. Njegovo ime je Raul Bova, a krase ga neodoljivi pogled, seksi prosijeda kosa i osmijeh od milion dolara.
3104 pregleda 0 komentar(a)
Glavni glumac serije "Tajna služba"
Glavni glumac serije "Tajna služba"

Istraživanje koje je radio jedan web portal pokazalo je da je Džordž Kluni i te kako zamjenjiv. Znamo da Kluni važi za jednog od najzgodnijih holivudskih glumaca, ali čini se da je dobio opasnu konkurenciiju i to ni manje ni više već iz Italije.

Raul Bova
Glumac Raul Bova

U anketi u kojoj su učestvovali i muškarci i žene postavljeno je pitanje ko je, po njihovom mišljenju, najzgodniji glumac na svijetu. Na listi su se našla brojna imena, ali na površinu su isplivala samo dva. Ispred seksi Džordža koji je zauzeo drugo mjesto našao se jedan Italijan. Njegovo ime je Raul Bova, a krase ga neodoljivi pogled, seksi prosijeda kosa i osmijeh od milion dolara.

Raul Bova
Glumac "Raul Bova"

Sa 16 godina Bova je postao lokalni šampion u leđnom plivanju na 100 metara. Kada je napunio 21 godinu pridružio se italijanskoj vojsci i obavljao svoju dužnost u korpusu Bersaglieri. Zatim se upisao na Italijanski institut za fizičko vaspitanje, ali je ubrzo odustao zbog svoje glumačke karijere. U Rimu se upisao na akademiju dramskih umjetnosti “Beatrice Bracco”, a kasnije je glumio i kod Majkla Margote. U martu 2000. oženio se Kjarom Đordano. Zajedno imaju troje djece, Alesandra, Franćeska i Sofiju. Godine 2013. Bova i Đordano su se razveli, a iste godine započeo je vezu sa glumicom Rosio Munjoc, nakon što su se njih dvoje upoznali na filmskom setu “Immaturi - Il viaggio”.

Raul Bova je glavni glumac serije “Tajna služba” koju možete pratiti na TV Vijesti radnim danima od 22.30h.

Bonus video: