FINALNA EPIZODA SERIJE „KAZNA“ - VEČERAS U 19.10H

Jedna za drugom: Otkrivaju se tajne čuvane godinama

Odlučna da se izjasni o izgubljenim godinama i prošlosti, Mozez otkriva kako ju je Tarik godinama skrivao od sopstvene porodice i tako joj upropastio život
4022 pregleda 0 komentar(a)
Serija "Kazna"
Serija "Kazna"
Ažurirano: 13.11.2019. 10:23h

Ali Nedžat i Fejza i dalje ne mogu da povjeruju u ono što su čuli prije mnogo godina - da ih majka napušta i umire. Međutim, njihova majka Mozez Hanim je u ludnici pod drugim imenom i spremna je da dokaže sve činjenice koje su je dovele u takvu situaciju.

Ali Nedžat odlazi da upozna svoju majku. Pri susretu, Mozez će preplaviti emocije dok govori Ali Nedžatu o stvarima koje su joj se dešavale svih ovih godina i kako joj je život tragično protekao. Odlučna da se izjasni o izgubljenim godinama i prošlosti, Mozez otkriva kako ju je Tarik godinama skrivao od sopstvene porodice i tako joj upropastio život. Iako je Tarik sada nijem i nepokretan, Mozez govori da je on pravi đavo i lažov te da ga uopšte ne poznaju.

Ovu surovu istinu saznaće i Ali Nedžatova sestra. Tajne koje su se čuvale godinama počinju da se otkrivaju jedna jedna za drugom.

Da li će Umut prihvatiti Goceino dijete? Da li će Ali Nedžat ostati sa Ejlul? Ko će živjeti sa Kanom i gdje? Hoće li Fejza saznati prava Muratova osjećanja? Da li će gospođa Mozez pronaći dokumenta koja traži? Da li će Tarik vidjeti Mozez nakon mnogo godina? Koja je velika tajna Tarika i cijele Karasu porodice?

Odgovore na ova pitanja donosi nam finalna epizoda serije „Kazna“, večeras u 19.10h na TV Vijesti.

Galerija