Fekeli i Hunkar se srijeću poslije mnogo godina

Oni će razgovarati posle toliko godina, a Fekeli, koji nikad nije okrenuo leđa istini i pravdi, postaviće joj mnogo teških pitanja
1150 pregleda 0 komentar(a)
Serija "Zauvijek tvoja"
Serija "Zauvijek tvoja"
Ažurirano: 20.01.2020. 16:22h

Jilmaz smatra da može lako pobijediti Demira i zahvaljujući Fekeliovoj moći ga izaziva. Sve iz Čukurove će šokirati sledeći Jilmazov potez. Stvari će dodatno izmaći kontroli kada slomljena Zulejha sazna ko je njen otmičar.

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Demir daje sve od sebe da izbaci Jilmaza iz svog života, ali nove činjenice izlaze na vidjelo. Zulejha donosi odluku koja će iznenaditi sve, nakon što ugleda Jilmaza za kojeg je mislila da je mrtav. Fekeli misli da će Jilmaz pogrešno postupiti. Hunkar ne može da zadrži Jilmaza i strahuje za život svog sina.

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Hunkar će vidjeti tajni sastanak Demira i Fekelia, i to će joj biti jako sumnjivo. Jilmaz će napokon shvatiti da bi Zulejha mogla da mu uništi život. Ubrzo će Jilmaz saznati od Zulejhe da je Adnan njegov sin, a ne Demirov. U nastavku, Fekeli će imati šta da kaže Hunkar kada se ponovo sretnu. Oni će razgovarati posle toliko godina, a Fekeli, koji nikad nije okrenuo leđa istini i pravdi, postaviće joj mnogo teških pitanja.

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Šta će se desiti sa Hamine nakon što biva otrovana kako bi sve zaboravila, kome će pripasti predsjednička stolica Komore i da li će se poraz pretvoriti u pobjedu?

Seriju "Zauvijek tvoja" gledajte radnim danima od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: