Da li je francuska ikona filma i mode pravi izbor za novu kolekciju?

Oni koji će zaista uspjeti da naprave veoma važan korak u ljubavnoj vezi su Marie i Honas , što će pozitivno iznenaditi porodicu Velvet
2295 pregleda 0 komentar(a)
Serija "Velvet kolekcija"
Serija "Velvet kolekcija"
Ažurirano: 14.01.2020. 13:55h

Nakon napada koji je Godo pretrpio u posljednjem susretu sa novinarima, njegova supruga, Matarena Rei odlučuje da napusti njega i porodični dom. Sa druge strane, galerije ponovo traže sjajan naslov koji prati kampanju za bikinije, a Serhio predlaže da angažuje francusku glumicu Brižit Bardo, ikonu kinematografije i mode tog vremena. Klara i Elena su jasne - ovo će biti savršena prilika da se pokažu. Jonah konačno dijeli kuću sa rođakom, što ga navodi da razotkrije da lik Rite nije samo sjećanje na Pedra, već "sadašnja stvarnost".

Velvet kolekcija
Serija "Velvet kolekcija"

Klara i Elena, iako nastavljaju svađu, natjerale su Brižit Bardo da bude imidž njihove nove kampanje za bikinije. Ines, koja sada smatra da su Manolitovi strahovi od braka prevaziđeni, priprema romantičnu noć da mu se potpuno posveti i pokaže mu da su stvoreni jedno za drugo, ali oni koji će zaista uspjeti da naprave veoma važan korak u ljubavnoj vezi su Marie i Honas , što će pozitivno iznenaditi porodicu Velvet.

Gledajte seriju “Velvet kolekcija” radnim danima od 16.55h na TV Vijesti.

Galerija

Bonus video: