SERIJA "ZAUVIJEK TVOJA" - RADNIM DANIMA 19.10H

U Čukurovoj je sve krenulo naopako

Nove epizode serije “Zauvijek tvoja” donose uzbudljive i neočekivane preokrete u odnosu Zulejhe i Jilmaza
6997 pregleda 0 komentar(a)

Hunkar postavlja zamku Gafuru, tako da je sada uvjerena da može poći u zatvor zbog ubistva koje nije počinio. Zulejha je prestravljena zbog Adnanove visoke temperature, pa ga ona i Demir vode u bolnicu. 

Jilmaz upoznaje mladu ljekarku koja pregleda radnike. Lijepa djevojka je odmah privukla njegovu pažnju. Jilmaz, koji mora nešto hitno preduzeti, pravi nove planove za svoj život.

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Džengo i Demir saznaju preko medija o ugovoru između Jilmaza i kralja robe za 100 tona pamuka i odlučuju da pokupe sav pamuk ranije, ali je njihova reakcija bila kasna. Nisu mogli da spriječe ugovor i Demir uništava sav Jilmazov pamuk. Husametin je na samrti želio da oda ovu tajnu Hunkar, ali umire prije.

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Putovanje Demira i Zulejhe sa bebom završava se nesrećom. Rizikujući život da spasi svog sina Adnana, Demir će se naći pod odronom zemlje. Hoće li preživjeti ?

Jilmaz ljekarki šalje zahvalnicu koja mu se ubrzo vraća uz napomenu da je samo radila svoj posao. Njih dvoje počinju da se viđaju i Zulejha ih slučajno primjećuje u gradu. Nakon ovoga, Zulejha odlučuje da napiše pismo Jilmazu u kome će mu sve priznati. Ali, kako nije mogla da ga pošalje odmah, predomisliće se i zapaliti ga.

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Ono o čemu je Husametin htio da razgovara sa Hunkar, a što nije mogao reći, otkriće se na sahrani. 

Koga će uznemiriti a koga usrećiti Jilmazove riječi: “Od sada više nema nikakve Zulejhe! Ti više ne postojiš za mene, Zulejha!”

Nastavke hit serije “Zauvijek tvoja” pratite radnim danima od 19.10h na TV Vijesti.