SERIJA "ŽRTVE LJUBAVI" - DANAS 16.55H

Silvjia je očajna zbog Brandovog povratka i ženidbe

Kada se Brando vrati u Kararu, Lukesi mu ponudi da rukovodi poslom u njegova dva rudnika... A Livio i dalje ne može da prihvati činjenicu da se njegova sestra zaljubila u rudara...
910 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.02.2020. 10:01h

Brando se vratio da živi u Karari i odlazi kod Anibalea da pita može li da se vrati na posao kod njega. Lukesi mu ponudi da vodi poslove dva rudnika mermera koji su u njegovom posjedu, pa Brando okupi grupu kopača uključujući i svog prijatelja Saverija i počnu da rade u Lukesijevim kamenolomima. Brando i Lukesi odlučuju da dijele zaradu od mermera sa radnicima i tako to postane prva kooperativa u Karari.

Žrtve ljubavi
Serija “Žrtve ljubavi”

Livio ne može da prihvati činjenicu da se njegova sestra zaljubila u rudara i strahuje da Branda zanima jedino porodično bogatstvo. Kako bi zaštitio svoje interese, Livio se sukobljava sa ocem i traži od njega da mu prepiše dio imovine.

Žrtve ljubavi
Serija “Žrtve ljubavi”

Bliži se vjenčanje i vrijeme je da Brando odvede Lukreciju da upozna njegovu porodicu. Svi su očarani njome, osim oca Vita koji i dalje ima sumnju u svijetlu budućnost svoga sina. Silvjia je očajna zbog Brandovog povratka i njegovog skorašnjeg vjenčanja sa Lukrecijom.

Dvadesetpetu epizodu serije “Žrtve ljubavi” pratite danas od 16.55h na TV Vijesti.