Nad Čukurovom su se nadvili tmurni oblaci zagonetki i tajni

Nakon zalutalog ljubavnog pisma, cijela Čukurova prepričava da u Jilmazovom srcu gore dvije ljubavi. Sa jedne strane je Zulejha, a sa druge je doktorka Mužgen
6138 pregleda 0 komentar(a)

Jilmaz će napokon zaprositi Mužgen, ali ga ona odbija jer smatra da njegovo ranjeno srce još nije zaraslo. Dok njih dvoje jedne večeri sjede u restoranu, prilazi im njen otac i čini situaciju veoma neprijatnom. On neće da dozvoli da se njegova kćerka uda za bivšeg zatvorenika i želi da je vrati u Istanbul.

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Nakon zalutalog ljubavnog pisma, cijela Čukurova prepričava da u Jilmazovom srcu gore dvije ljubavi. Sa jedne strane je Zulejha, a sa druge je doktorka Mužgen. Kada Džengo, tokom poslovne ceremonije, prenese svom najboljem prijatelju glasine o njegovoj ženi, bijesni Demir nasrće pesnicama na njega. Da li će Džengo, šokiran Demirovom reakcijom, zauvijek izbrisati svog najboljeg prijatelja iz života?

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Demir je sada uvjeren da Zulejha nikada nije zaboravila Jilmaza i da će ga zauvijek voljeti. U velikoj svađi koja uslijedi, Zulejha mu priznaje da Adnan nije njegov sin. Kakva će biti njegova reakcija?

Sa druge strane, doktorka Mužgen takođe saznaje za Jilmazovu drugu ljubav i to je jako pogađa...

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Demir doživljava nervni slom kada sazna da je Jilmaz kupio mali konak od Šermin, a kada Jilmaz odbije njegovu ponudu da mu proda i vrati konak u vlasništvo porodice Jaman, nastaje prava drama. Ponovno potezanje pištolja rezultiraće teškim ranjavanjem jedne nevine osobe...

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Iako je prodala svoj konak Jilmazu, Šermin se neće povući i nastavlja da se protivi Hunkar. No, ne shvata da se igra sa vatrom.

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Šta će sve uraditi Jilmaz kako bi se ponovo sastao sa Mužgen koja ga sada izbjegava? I da li će joj ikada ispričati cijelu istinu o njegovoj vezi sa Zulejhom?

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Nakon svih ovih događaja, kako će se završiti sastanak na kojem će se po prvi put za istim stolom naći Hunkar, Demir, Fekeli i Jilmaz? Hunkar se nada dogovoru, ali Jilmaz ima poseban uslov...

Ne propustite uzbudljivi nastavak serije „Zauvijek tvoja“ koja se emituje svakog radnog dana od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: