Mreža laži, borba za moć i ucjene

Serija "Nevini krivac" kombinuje elemente najboljih italijanskih dramskih ostvarenja sa uzbudljivim dijalozima i mračnim zapletom
1345 pregleda 1 komentar(a)
Serija "Nevini krivac"
Serija "Nevini krivac"

Serija prati nedaće porodice Đeraldi. Oni su jedna od najuticajnijih italijanskih porodica, prije svega zahvaljujući fabrici tjestenine koja im je donijela veliko bogatstvo. Na čelu porodice je Ana Đeraldi (Stefanija Sandreli) koja je takođe i odgovorna za to što je porodica stekla gomilu neprijatelja.

Nevini krivac
Serija "Nevini krivac"

Šokantno samoubistvo Anine unuke Barbare pretvoriće bezbrižan život ove bogate porodice u pakao. Glavni osumnjičeni je Anin omiljeni sin i porodični plejboj Andrea (Gabrijel Garko). Dokazi koje su sakupili nadležni otkrivaju mrežu isprepletenu lažima, zavišću, prostitucijom, tajnim trudnoćama, sirovom ljubavlju i incestuoznim vezama.

Nevini krivac
Serija "Nevini krivac"

Odmah po započinjanu istrage, Đeraldijevi su shvatili da će morati da plate najvišu cijenu ukoliko žele da sačuvaju mir u kući. Saznaje se da je Barbara tokom školovanja u Londonu rodila dijete, uvjerena da je otac njen stric Andrea. Postaje očigledno da neko planira da uništi Đeraldijeve i učini sve kako bi optužio Andreu, ucjenjujući ga slanjem fotografija djeteta i potom ga optužujući za ubistvo.

Nevini krivac
Serija "Nevini krivac"

"Nevini krivac" nudi nam do sada neviđenu priču. Sentimentalne spletke, borba za moć i zapleti navešće vas da odgledate seriju do posljednjeg kadra.

Pored Stefanije Sandreli i Gabrijela Garka, serija okuplja i druga poznata glumačka imena kao što su Ana Galijena, Masimilijano Mora, Adua del Vesko, Erik Roberts i mnogi drugi.

Serija "Nevini krivac" gledajte radnim danima od 17.30h na TV Vijesti.

Bonus video: