SERIJA “ZAUVIJEK TVOJA” – RADNIM DANIMA 19.10H

Druga sezona: Hoće li Jilmaz imati kraj sebe Zulejhu i dijete?

U finalu prve sezone Jilmaz je saznao da ga Zulejha nije napustila zbog bodatog veleposjednika, već da su je mučili i prisilili na brak sa Demirom
7888 pregleda 0 komentar(a)

Životna priča o dvoje mladih ljubavnika koji su pobegli iz Istanbula i sakrili se na farmu u Adani, prepliće se sa događajima u jednoj od najmoćnijih porodica u Čukurovoj. Zemljoposjednik Demir zaljubljuje se u Zulejhu i ucjenjuje je da se uda za njega, inače će Jilmaz biti optužen na smrt za ono što je uradio u Istambulu. Zulejha pristaje na ovu ponudu kako bi Jilmazu spasila život, a Jilmaz će sve vrijeme misliti da ga je ona napustila zbog bogatog zemljoposjednika.

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

U finalu prve sezone Jilmaz napokon saznaje istinu o velikoj Zulejhinoj žrtvi kada pročita pismo koje je Demirova majka davno pokušala da uništi. Jilmaz zatim govori svom ocu kako je saznao sve u vezi Zulejhe u pismu koje mu je napisala - da su je prisilili na brak sa Demirom, mučili je, dok je ona patila za njim.

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Sada kada zna šta je sve uradila Hunkar, Jilmaz odlazi ljutito kod nje i govori joj da će odgovarati za sva nedjela koja je učinila njemu i Zulejhi. Tada nastaje velika pometnja dok se Hunkar, Jilmaz i Fekeli bore oko pištolja u istoj sobi. Da li će neko nastradati? Hoće li Jilmaz dobiti nazad Zulejhu i dijete?

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Ne propustite početak druge sezone serije “Zauvijek tvoja” večeras od 19.10h na TV Vijesti.