Dok Demir čeka presudu: Hoće li Zulejha pobjeći sa Jilmazom?

Hunkar upozorava Zulejhu da pazi šta radi jer je spremna na sve kako bi zaštitila svoju porodicu. No, Zulejha joj i dalje prkosi
4490 pregleda 0 komentar(a)
Serija "Zauvijek tvoja"
Serija "Zauvijek tvoja"

U Čukurovoj se sve okrenulo naopačke. Jilmaz nema namjeru da odustane od Zulejhe i na sve načine pokušava da joj se približi. Zulejha, sa druge strane, ne želi da Jilmaz zbog nje napusti Mužgan i govori mu da je za njih dvoje kasno. Iako sada Jilmazova ljubav prema Zulejhi ponovo gori kao nekada, Zulejha je ta koja će odlučiti o njihovoj sudbini.

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Demir je opet završio u pritvoru nakon neuspjelog bjekstva sa Zulejhom i sada čeka suđenje sa Šermin. U konaku njegova majka Hunkar čuva Zulejhu i dijete da ne pobjegnu. Hunkar više nema uvid u to šta Zulejha smjera i upozorava je da pazi šta radi jer je spremna na sve kako bi zaštitila svoju porodicu. No, Zulejha joj i dalje prkosi, jer računa na Jilmazovu pomoć.

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Jilmazu i Zulejhi se otvara prilika za bjekstvo. On je preklinje da pobjegnu i nastave onamo gdje su stali. Kakva će biti Zulejhina odluka?

Zauvijek tvoja
Serija "Zauvijek tvoja"

Bliži se dan Demirovog suđenja. Hoće li Hunkar ubijediti Šermin da promijeni izjavu kako bi spasila sina od dugogodišnje robije?

Seriju „Zauvijek tvoja“ pratite svakim radnim danim od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: