Nova sezona: Između osvete i ljubavi

“Gorka osveta” je jedna od najgledanijih portugalskih telenovela posljednjih godina i dobitnica prestižne nagrade "Emi"

4868 pregleda 2 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Ze Marija je nevin mladić koji je preko noći izgubio svoju porodicu u brutalnom atentatu čiji je nalogodavac moćni bankar Miguel Fereira da Fonseka.

foto: TV Vijesti

Petnaest godina Ze Marija je primoravan da živi u lažima, u drugoj zemlji, zarobljen uspomenama iz prošlosti, morajući da preuzme novi identitet kako bi mu se izgubio svaki trag.

Danas, on je sjajan poljoprivrednik, vlasnik zemlje „Ouro Verde“ i jedan od najbogatijih ljudi u Brazilu, a svoje ime je promijenio u Žorž Monforte.

foto: Gorka osveta

Protok godina nije ugasio njegovu želju za osvetom. Petnaest godina kasnije Ze Marija vratio se u Portugal, spreman da izravna račune sa prošlošću i uništi Miguela Fereira da Fonseka.

foto: Gorka osveta

Žorž je tokom godina postao hladan, snažan i nepokolebljiv čovjek, spreman da učini sve kako bi postigao svoje ciljeve. Ali, ponovno spajanje sa Miguelovom kćerkom Bijom, velikom ljubavi iz prošlosti, natjeraće ga da razvije emocije koje je mislio da nikada neće doživjeti. Sa druge strane, to će uzdrmati njegova čvrsta uvjerenja i osvetničke planove.

U prvoj sezoni saznali smo da je Laurentino pokazao Žoakimu fotografiju koja dokazuje da su Žorž i Ze Marija ista osoba, a zatim će Žoakim prenijeti to Miguelu što će rastjerati njegove sumnje. U finalu prve sezone, u jednoj od prostorija policijske stanice, Lucio će dovesti Miguela jedan na jedan ispred Žorža, a zatim zaključati vrata. Nakon žestoke svađe i fizičkog obračuna, Miguel će zaprijetiti Žoržu da je ovo samo početak njihovih sukoba.

Uzbudljivi nastavak portugalske serije „Gorka osveta“ gledajte radnim danima od 16.55h na TV Vijesti.

Bonus video: