Fekeli udara šakom o sto: Obračunaće se sa Jilmazom

U Čukurovoj gdje požuda ide rame uz rame sa borbama do smrti, bespomoćna ljubav ponovo će testirati svoje granice

5797 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Screenshot/TV Vijesti
Foto: Screenshot/TV Vijesti

Diskusije na sastanku porodica Jaman i Fekeli izazvaće posljedice na obije strane. Fekeli i Jilmaz su preživjeli mnoga neslaganja tokom njihovih ratova, ali ovog puta ulaze u veliku svađu. Fekeli će se naljutiti kao nikada do sada i obračunaće se sa Jilmazom!

foto: Screenshot/TV Vijesti

Kada Hatip zatraži od Gafura da mu odmah vrati dugove, on će još jednom naći rješenje u brzopletim lažima. No, ovog puta Gafur će u scenario laži ubaciti i Četina, što će još više zakomplikovati stvari.

foto: Screenshot/TV Vijesti

Zulejha je potpuno izgubila nadu u Jilmaza i sada pokušava da se navikne na život sa Demirom. Ipak, kada doktor Sabahatin sazna da se veza između Mužgan i Jilmaza ponovo okrenula naopačke, sve će ispričati Zulejhi. Ona će to teško prihvatiti.

foto: Screenshot/TV Vijesti

Dok se i dalje postavlja pitanje voli li Jilmaz i dalje Zulejhu, Mužgan odlučuje da posluša tetkin savjet i učvrsti svoj brak sa Jilmazom. Sa druge strane, Behidže pravi plan da osvoji Fekelijevo srce, a zatim ode nazad za Istanbul.

U Čukurovoj gdje požuda ide rame uz rame sa borbama do smrti, bespomoćna ljubav ponovo će testirati svoje granice u ratu oko imovine između dvije porodice.

Seriju "Zauvijek tvoja" gledajte radnim danima od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: