Fekelijeva prosidba: Hoće li Hunkar dati pozitivan odgovor?

Nakon incidenta u bolnici, Demir se odriče svoje majke, spaljuje njene stvari i zabranjuje njeno ime na imanju Jaman

4299 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Screenshot/TV Vijesti
Foto: Screenshot/TV Vijesti

Svi prisutni u bolnici ostali su šokirani kada je Fekeli iznenada zaprosio Hunkar. Muk i tišinu prekinuće pobješnjeli Demir sa prijetnjama i pištoljem uperenim u Fekelija. No, brza intervencija doktora Sabahatina spriječiće moguće krvoproliće.

Dok se vijest o tajnoj vezi između Fekelija i Hunkar rasipa po cijeloj Adani, Jilmaz sa druge strane i dalje misli da je sve ovo lukavi plan njegovog oca, usmjeren protiv Hunkar. Nakon incidenta u bolnici, Demir se odriče svoje majke, spaljuje njene stvari i zabranjuje njeno ime na imanju Jaman.

foto: Screenshot/TV Vijesti

U Čukurovoj sada svi prepričavaju nove glasine o Fekelijevoj prosidbi, dok se udarna vijest o njihovoj skrivenoj ljubavi i dalje širi velikom brzinom. Fekeli u cijeloj ovoj situaciji pronalazi snagu i samopouzdanje, a Behidže ostaje u nevjerici kada sazna za prosidbu. No, s obzirom da Behidže nema namjeru da odustane od Fekelija, ona se udružuje sa osobom koja takođe prezire Hunkar. Ko je njen novi saveznik?

foto: Screenshot/TV Vijesti

Hladni rat između Mužgan i Zulejhe, koje se sada sreću pogledima od kako je zid između njih srušen, počinje se pretapati u riječi.

Hoće li Hunkar reći „Da“ i provesti njen život sa Fekelijem iako je cijela Čukurova zlonamjerno ogovara? Da li se Demir zauvijek odrekao svoje majke?

Seriju „Zauvijek tvoja“ gledajte radnim danima od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: