Mužgan saznaje da je Adnan Jilmazov sin: Bijes raste

Sabahatin razgovara sa Zulejhom u bolnici o njenim porodičnim problemima. Mužgan sasvim slučajno čuje šta govore i sazna da je Adnan zapravo Jilmazov sin. Ovo će je jako pogoditi i izazvati dodatnu mržnju prema Zulejhi. Hoće li Mužgan sačuvati ovu tajnu od Jilmaza?

5534 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Screenshot/TV Vijesti
Foto: Screenshot/TV Vijesti

Iako su tračevi i Fekelijevoj i Hunkarinoj neslavnoj svadbi i dalje na vrhu dnevnog reda u Čukurovoj, obje strane su izgleda potpuno zatvorile to pitanje. Zulejha, Demir i Hunkar sada pokušavaju da predstave porodicu Jaman u pozitivnom svjetlu, pa organizuju veliku zabavu za mještane Čukurove i objavljuju u novinama cijelu lepezu fotografija njihove „srećne familije“. Čak i ako se Hunkar i Demir nijesu pomirili, njihov zadatak je da barem zajednički posluju.

foto: Screenshot/TV Vijesti

Fekeli i Jilmaz ostvaruju partnerstvo sa Italijanima, pomoću kojeg će preuzeti posao navodnjavanja u cijeloj Čukurovoj. Ovo će iskoristiti Hatip kako bi uz pomoć Šermin doveo Jilmaza i Fekelija na velika vrata, koja će, sa druge strane, biti zatvorena za Demira i Hunkar. Hoće li Hatip i Šermin uspjeti da izbace porodicu Jaman iz biznisa?

foto: Screenshot/TV Vijesti

Seriju „Zauvijek tvoja“ gledajte radnim danima od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: