„Zauvijek tvoja“: Finale sezone i pauza u emitovanju

Ne propustite veliki rasplet u dramatičnoj završnici druge sezone vaše omiljene serije

17337 pregleda 31 reakcija 1 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti

Fekeli pokušava da zaustavi Demirov novi poslovni dogovor. Naravno, Demir se neće obazirati na njega. Ipak, pometnja zlonamjernih ljudi u gradu natjeraće Hunkar da preuzme stvari u svoje ruke. Ona lično kreće da zaustavi sastanak u gradskom klubu, dok joj cijela Adana čuva leđa. Fekeli sa ponosom posmatra Hunkar.

foto: TV Vijesti

Demir je i dalje ljut na majku, ali zaposleni u konaku Demira posmatraju kao krivca. Pored svih stvari koje su se dogodile, pojaviće se gost koji po prvi put dijeli iste ideje...

foto: TV Vijesti

Najkritičniji momenat u finalu druge sezone biće Jilmazovo saznanje da je Adnan njegov sin. Mužgan će prva pročitati pismo u kojem Zulejha sve priznaje Jilmazu. Da li će ovo zauvijek promijeniti njegove prioritete... Šta će sada uraditi ljubomorna i slomljena Mužgan?

Pratite finalnu epizodu druge sezone serije „Zauvijek tvoja“ večeras od 19.10h na TV Vijesti.

Snimanje treće sezone je počelo sa velikim zakašnjenjem zbog pandemije. Iz ovog razloga, epizode treće sezone koje su planirane da se prikazuju ove jeseni na TV Vijesti, biće emitovane nakon pauze.

O nastavku prikazivanja serije bićete blagovremeno obaviješteni.

foto: TV Vijesti

Od utorka, 15. septembra, pratite novu hit seriju “Zabranjena jabuka”, koja donosi priču o Zejnep i Jildiz, dvije sestre koje žive zajedno, ali sa različitim karakterima i životnim ciljevima. Seriju pratite radnim danima u terminu od 19.10h.

Bonus video: