"Zabranjena jabuka": Nova hit serija na TV Vijesti

Dok čekamo da se snime nove epizode hit serije ‘Zauvijek tvoja ’ - TV Vijesti emituje popularnu tursku seriju "Zabranjena jabuka", koja je već osvojila publiku širom regiona. Priča prati sudbinu dvije rođene sestre, potpuno različitih karaktera i životnih ciljeva

33517 pregleda 46 reakcija 10 komentar(a)
Foto: TV Vijesti
Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 18.09.2020. 17:00h

Serija “Zabranjena jabuka” donosi priču o Zejnep i Jildiz, dvije sestre koje žive zajedno, ali sa različitim karakterima i životnim ciljevima

Zejnep je djevojka koja se strogo pridržava etičkih vrijednosti, ima za cilj uspješnu karijeru i teži tome, dok Jildiz vjeruje da ona zaslužuje više i brak s bogatim čovjekom smatra srećom.

Život od Jildiz se preokreće kada upozna Ender Argun. Jildiz je prepoznaje iz popularnih časopisa, zavidi joj, želi da vodi život baš poput njenog i sanja o tome da je zamijeni kao kraljicu Istanbula.

S druge strane, Ender ima cilj da se razvede od svog supruga Halita, a da pritom ne izgubi položaj u istanbulskom krugu visokog društva, kao ni svoj finansijski status. Ona zna da ne može dobiti bogatstvo i razvod istovremeno, pa smišlja kako da svom suprugu podmetne prevaru, a potom ga optuži, što bi joj na sudu donijelo visoku naknadu. Djevojka koju traži nije niko drugi do – Jildiz.

Zejnep počinje da radi u kompaniji Halitovog partnera. Dok se Jildiz sprema da donese najvažniju životnu odluku, Zejnep će se uvući u lanac promjena životnih događaja o kojima nikada nije ni sanjala.

Seriju “Zabranjena jabuka” gledajte na TV Vijesti radnim danima od 19.10h.

Bonus video: