Grad bukti od glasina: Zulejhina tajna će biti otkrivena

Iako je na dnevnom redu rat između Hunkar i Demira, Fekelijev gost iznenađenja prekinuće zacrtani slijed događaja

15422 pregleda 0 komentar(a)
Foto: tv vijesti
Foto: tv vijesti

Na Sabahatinovom vjenčanju, baš dok Demir predstavlja Sevdu kao pravu ženu njegovog pokojnog oca i njegovu drugu majku, pojavljuje se Hunkar koja ima šta reći na račun ove priče koja već danima kruži Čukurovom.

Zauvijek tvoja 3
foto: TV Vijesti

Iako je na dnevnom redu rat između Hunkar i Demira, Fekelijev gost iznenađenja prekinuće zacrtani slijed događaja. Čak i Behidže, koja je jako zainteresovana za slučaj „Sevde“, biće zapanjena dolaskom Fikreta Fekelija, njenog nećaka koji se vraća kući. Ko je zapravo još jedan Fekeli u vili Fekelija?!

Zauvijek tvoja 3
foto: TV Vijesti

Dok Šermin i Behidže tračare o novim sukobima u Adani, Behidže će dodati da je Zulejha poludjela upravo zbog lanca glasina koje kruže. Gulten krišom čuje njihov razgovor i sve prenese Zulejhi koja je savjetuje da ne govori nikome da je Mužgan ta koja ju je upucala. Ipak, neko će ih prisluškivati i čuti Zulejhino priznanje.

Grad bukti od glasina, a kada Zulejhina tajna bude otkrivena, događaj koji će uslijediti iznenadiće sve prisutne. U međuvremenu, na drugom kraju grada, stanovnici Ankare će izdati dekret za Fekelija.

Nastavak serije „Zauvijek tvoja“ gledajte radnim danima u 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: