Kraj treće sezone serije “Zauvijek tvoja”

Četvrta sezona će se snimati od ove jeseni

30597 pregleda 17 komentar(a)
Serija: Zauvijek tvoja, Foto: Vijesti online
Serija: Zauvijek tvoja, Foto: Vijesti online

U četvrtak nakon Vijesti u pola 7 pratite posljednju snimljenu epizodu serije „Zauvijek tvoja“.

Ovom epizodom završava se treća sezona serije koja je oborila sve rekorde gledanosti u Crnoj Gori.

Zauvijek tvoja
foto: Vijesti online

Umit je riješena da nastavi svoju igru i ucjenama pokušava satjerati Demira u ćošak i izboriti se za svoje mjesto u konaku. Međutim, Zulejha koja, ne samo da je naslijedila Hunkarino mjesto u konaku, već i razboritost i prkos Jamanovih, donosi odluku koja će šokirati Umit!

Uskoro će Umit postati nemoćna, jer nema oružje kojim bi uništila Zulejhinu i Demirovu ljubav.

Zauvijek tvoja
foto: Vijesti online

Fikret još jednom pruža prijateljsku ruku Demiru. Dok je Fekeli na izdržavanju kazne, Fikret će, prisustvujući sahrani nastradalog čovjeka, otkriti informacije koje se direktno tiču Demira. Kada Fikret svoja saznanja podijeli sa Demirom, događaji će početi da se nižu jedan za drugim…

Zauvijek tvoja
foto: Vijesti online

U konaku se odvija drama i čini se kao da su se svi urotili protiv Jamanovih. Kada se utvrdi identitet leša koji su pronašli lovački psi, tužilaštvo preduzima mjere, a Demir je glavni osumnjičeni. Dok se sve ovo dešava, Fikret dolazi do velikog otkrića. On i Demir organizuju tajnu operaciju, a dok oni igraju veliku igru stvari polako izmiču kontroli.

Zauvijek tvoja
foto: Vijesti online

Da li će prijateljstvo Demira i Fikreta biti dovoljno za obračun sa neprijateljem pogledajte u finalnoj epizodi treće sezone “Zauvijek tvoja” u četvrtak od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: