Cijena strasti: Odnos dvoje potpuno različitih ljudi može sačuvati samo ljubav

Ferhat je mladić koji dolazi iz podzemlja, a Asli je mlada i idealistična doktorica - jednog dana njihovi putevi će se spojiti na neočekivan način

36460 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Price Of Passion
Foto: Price Of Passion

Doktorka koja je posvetila život liječenju drugih, nailazi na hladnokrvnog mladića sa sumnjivom prošlošću. Šta se dešava kada ženu, koja spašava tuđe živote, osvoji muškarac koji ih uzima?

Ferhat je mladić koji dolazi iz svijeta podzemlja. Asli je mlada i idealistična doktorica. Jednog dana njihovi putevi će se spojiti na neočekivan način. Vođena onim što joj nalaže struka i etika, Asli treba da operiše čovjeka kojeg je Ferhat ranio, ali spletom okolnosti biva prisiljena na neočekivani čin kako bi spasila sopstveni život.

U svijetu gdje vlada zakon jačeg, u kojem je korupcija svakodnevica, a borba za moć ne bira sredstva, ima li prostora za ljubav?

Cijena strasti
foto: Price Of Passion

Dvije osobe potpuno suprotnih karaktera i životnih vrijednosti postepeno će se upoznavati i približiti jedno drugom. Međutim, Ferhatov život je suviše mračan da bi živio bezbrižno, dok je Aslina mirna luka nespremna za buru.

Da li ljubav može pronaći put, uprkos nepremostivim različitostima i svim olujama koje tek dolaze?

Hit seriju "Cijena strasti" pratite od ponedjeljka u 19.10h na TV Vijesti

Bonus video: