Nova turska serija "Igra moje sudbine" radnim danima u 19.10h na TV Vijesti

Igra moje sudbine“ priča zadivljujuću priču o Asije, čiji se život potpuno preokreće nakon užasnog incidenta i ona mora da se bori da ponovo izgradi porodicu razorenu nasiljem, napuštenošću i emocionalnim previranjima

32707 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Igra moje sudbine
Foto: Igra moje sudbine

Napuštena od svog muža u mladosti, Asije je morala sama da odgaja dvoje djece u teškim uslovima. Tragedija koja pogađa Nergis, Asijinu ćerku i njenu najveću podršku, ispunjava njihove živote neizbrisivom traumom i oduzima im nadu u svijetlu budućnost.

vijesti online
foto: Igra moje sudbine

U ovom sudbonosnom trenutku Asije se ukršta sa strancem Mahirom, čija pojava donosi nadu u preokret njihove sudbine. Mahir pronalazi utočište za Asijinu porodicu u vili Demirhan. Tamo, umjesto spasenja, ona se suočava sa novom bitkom. U vili se srijeće licem u lice sa bivšim mužem Džemalom koji ih je napustio prije mnogo godina, nakon rođenja sina Umuta, kada je pritisak porodičnog života postao prevelik za njega i on je odlutao u izmaglici alkohola i traženja zadovoljstva, birajući slobodu umjesto odgovornosti. Igrom slučaja, Džemal je sada oženjen Helin, ćerkom Haruna, glave moćne porodice Demirhan.

Unutar otrovne vile Demirhan ispunjene romantikom, izdajom i ljubomorom, Asija se suočava sa surovom sudbinom koju pokušava da prevaziđe i pronađe sreću za nju i njenu djecu. I kada Asije konačno dobije priliku da ponovo prezme kontrolu nad sudbinom svoje porodice, suočava se sa novim izborom - da li da pruži još jednu šansu Džemalu ili da pruži šansu Mahiru?

Novu tursku seriju "Igra moje sudbine" gledajte radnim danima u 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: