Hit drama "JEDINA LJUBAV" radnim danima u 19.10h na TV Vijesti

Porodični sukobi, intrige ali i zakulisne veze ispreplijetane su sa snažnom ljubavnom pričom u hit seriji "Jedina ljubav"

28953 pregleda 165 reakcija 5 komentar(a)
Foto: One love
Foto: One love

Ljubavna drama "Jedina ljubav" donosi priču snimljenu po istinitim dogadjajima o sudaru svjetova - urbanog i tradicionalnog - a sve zbog jedne mladalačke ljubavi. Porodični sukobi, intrige, ali i zakulisne veze ispreplijetane su sa snažnom ljubavnom pričom.

Jedina ljubav
foto: One love

"Jedina ljubav" priča zapanjujuću dramu o djevojci koja se strasno zaljubljuje u šarmantnog muškarca iz pobožne porodice čije se vrijednosti sukobljavaju sa vrijednostima njene majke. To stvara snažnu dramu tokom koje pokušavaju da prevaziđu svoje razlike i pronađu harmoniju.

Drama na fascinantan način prikazuje sukobe između konzervativnog i sekularnog društva u Turskoj kroz sudbinu dvoje zaljubljenih, čija se porodična pozadina razlikuje, i hrabro obrađuje temu koja do sada nije bila istražena u turskim serijama.

Jedina ljubav
foto: One love

Drama prikazuje sukobe dviju različitih porodica, kulturne razlike i njihove napore da se prilagode. Uspjehu serije dodatno doprinosi sjajna glumačka ekipa koju čine Sıla Turkoglu, Dogukan Gungor, Evrim Alasja i Bariš Kilič, koji je već stekao veliku popularnost ulogom u seriji "Zabranjena jabuka".

Jedina ljubav
foto: One love

Otkrijte šta će se desiti kada se zaljube sin iz konzervativne porodice i ćerka moderne majke koja ne može da toleriše tradicionalne običaje u savremenom dobu u novoj hit seriji "Jedina ljubav", radnim danima u 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: