Može li svadba biti istovremeno tradicionalna i moderna?

Serija „Jedina ljubav“ već u prvoj sedmici dospjela je na vrh liste najgledanijeg serijskog programa prema jedinim zvaničnim mjerenjima u Crnoj Gori koje sprovode Crnogorski Telekom i Ipsos

6579 pregleda 0 komentar(a)
Foto: one love
Foto: one love

Iako je tek počela da se emituje, nakon samo nedelju dana, serija "Jedina ljubav" je zaokupila vašu pažnju i prikovala vas za male ekrane postavši tako, u rekordnom roku, najgledanija serija koja se emituje u Crnoj Gori prema jedinim zvaničnim mjerenjima koje sprovode Crnogorski Telekom i Ipsos.

jedina ljubav
foto: One love

Dok teku pripreme za svadbu glavnih likova, Doge i Fatiha, na površinu isplivavaju nepremostive razlike između savremene i tradicionalne turske porodice, gdje i jedni i drugi insistiraju na svojim običajima.

U narednim epizodama imaćete priliku da vidite kulminaciju ovog sukoba, kada liberalna tetka Alev priredi nezaboravno iznenađenje na svadbi mladog zaljubljenog para. Ali ovdje nije kraj iznenađenjima, jer ono što priprema otac nevjeste će sve goste ostaviti bez teksta.

jedina ljubav
foto: one love

Kakvo iznenađenje čeka Dogu i Fatiha, ali i sve prisutne, pratite radnim danima od 19.10 h u vašoj novoj omiljenoj TV seriji, "Jedina ljubav", snimljenoj po motivima istinite priče.

Bonus video: