Nove bure u životima vaših omiljenih likova

Serija ‚‚Jedina ljubav“ radnim danima u 19.10 h na TV Vijesti

2767 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One love
Foto: One love

U narednim epizodima vaše omiljene serije ‚‚Jedina ljubav”, likovi se suočavaju sa turbulentnim događajima i novim izazovima.

Prijateljstvo između konzervativne Nurseme i urbanog Umuta, uprkos različitostima, polako počinje da raste. Ali na pomolu je i još jedno prijateljstvo, između Kivildžim i Omera, koje ima tendenciju da preraste u nešto više, iako Kivildžim to uporno poriče.

Jedina ljubav
foto: One love

Ljubazan gest Abdulaha prema Alev, kojem će, spletom okolnosti svjedočiti i Pembe donijeće novu buru i dodatno pojačati napetosti između dvije porodice. Pembe je povrijeđena i ogorčena na svog muža, pa se njihov sukob odražava i na ostale članove porodice.

Doga, izrevoltirana dešavanjima u kući, a u želji da sebi obezbijedi sigurnu budućnost, bez ičijeg znanja donosi odluku da se vrati na fakultet. Međutim, to neće promaći radoznaloj Nilaj koja sada ima povod za nove spletke. Da li će ovakva odluka skupo koštati Dogu?

Hoće li se između Nurseme i Umuta razviti nešto više od prijateljstva i da li njihov odnos ima budućnost uprkos različitim vrijednostima i pogledima na život?

Ne propustite nove epizode, jer će zapleti, intrige i neočekivani obrti odvesti priču na potpuno nove nivoe. ‘’Jedina ljubav’’ nikad nije bila uzbudljivija!

Bonus video: