Glumac kojeg obožavaju žene, a on je vjeran samo jednoj

Upoznajte glumca Bariša Kiliča, junaka serije ‘‘Jedina ljubav’’, koja je osvojila srca gledalaca u Crnoj Gori

6432 pregleda 86 reakcija 1 komentar(a)
Foto: One love
Foto: One love

Iako je ‘’Jedina ljubav’’ tek nedavno stigla na ekrane televizije Vijesti, serija je već postala prava senzacija u Crnoj Gori. Gledaoci su oduševljeni ne samo uzbudljivim zapletima, već i talentovanim glumcima koji utjelovljuju svoje likove.

Jedan od njih je Bariš Kilič, čiji lik Omer Unal, brat Fatihovog oca, Abdulaha Unala, ima ključnu ulogu u priči.

Omer Unal je rukovodilac sektora za strane investicije u kompaniji Unal. Obrazovanje koje je stekao u inostranstvu čini ga modernijim od svog brata i razmišlja drugačije o mnogim stvarima. Omer je posvećen otac koji voli svog sina i cijeni svoju porodicu, a svoje poslovne odluke temelji na principima poštenja. No, njegov život se mijenja kada upozna Kivilđžim, što predstavlja najveći izazov u njegovom životu do sad.

Bariš Kilič briljira u ulozi Omera Unala, a njegova izvedba ovog kompleksnog lika ne može proći neprimijećeno.

Kilič je rođen 1978. godine u Malatiji i diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Istanbulu. Nakon završetka studija u Americi, vratio se u Tursku i započeo svoju glumačku karijeru u seriji ‘’Sva moja djeca’’. Od tada, ostvario je značajne uloge u popularnim serijama kao što su ‘’Zabranjena jabuka’’, ‘’Sve o braku’’, ‘’Rat ruža’’ i mnoge druge.

Takođe je proglašen dostojnim nagrade "Oni koji su prenijeli tursku kinematografiju iz prošlosti u budućnost" na 108. godišnjici Turske kinematografije, organizovanoj uz doprinose Ministarstva turizma u oktobru 2022. godine.

Da Bariš osim talenta posjeduje i nevjerovatnu harizmu, dokaz je i njegova popularnost na društvenim mrežama. Veoma je aktivan na Tviteru, gdje ga prati više od 125.000 ljudi, dok na Instagramu ima više od milion pratilaca.

Na veliku žalost, pripadnica ljepšeg pola, Bariš je u srećnom braku sa Ajšegul Ozaj, koja nije javna ličnost. Posebno zanimljivo je da uprkos velikoj popularnosti, Bariš nikada nije bio u centru nekog skandala - vodi prilično miran život i do uspjeha je došao isključivo svojim glumačkim talentom.

Bonus video: